Pusat Bantuan | Masa Pengadaan Pesanan Perantara

Masa Pengadaan Pesanan Pembelian

Pesanan pembelian biasanya diselesaikan dalam masa 2 jam

Kami memahami keperluan anda dan akan cuba yang terbaik untuk menyelesaikan pesanan anda secepat mungkin

Jika terdapat banyak pesanan, mungkin terdapat sedikit kelewatan dalam pemprosesan pesanan

Jika anda menghadapi promosi berskala besar, kelajuan pemprosesan akan ditangguhkan sedikit

Pembeli akan melakukan yang terbaik untuk mempercepatkan pemprosesan pesanan dan mengemas kini dalam masa untuk memastikan penjejakan dan pemahaman anda tentang pesanan

Jika anda mempunyai keperluan khas, sila hubungi kami, kami akan cuba yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda

Bantuan
Pelanggan Sentiasa Diutamakan
Soalan Kategori
Masa Pengadaan Pesanan Perantara

Terima kasih kerana berminat dengan pesanan yang dibeli melalui perantara. Kami memahami keperluan anda dan kami akan menyelesaikan pesanan pembelian anda secepat mungkin. Biasanya, kakitangan pembelian kami akan menyelesaikan semua pesanan dalam masa 2 jam. Walau bagaimanapun, jika terdapat bilangan pesanan yang banyak atau terdapat keadaan khas, seperti double 11, 12 dan aktiviti promosi berskala besar lain, pemprosesan pesanan mungkin tertangguh sedikit, dan ia dijangka siap dalam masa 1-2 hari. .


Kakitangan perolehan kami akan melakukan yang terbaik untuk mempercepatkan proses pesanan dan memberikan kemas kini dan maklum balas tepat pada masanya untuk memastikan anda boleh menjejaki dan memahami pesanan anda. Jika terdapat keperluan khas atau kecemasan, sila hubungi kami, kami akan cuba yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.


Terima kasih sekali lagi atas pilihan dan sokongan anda. Kami akan cuba sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan pembelian yang terbaik kepada anda.